2024. július 24., szerda,  Kinga és Kincső
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2024. június 12., szerda
Három tanár és egy tanuló az élen
Békés vármegye rendőr-főkapitánya köszöntötte őket elért eredményeikért, Békéscsabán
Szerző: Vitalap.hu
Rendészeti tagozatos diákokat oktató Békés vármegyei tanárok részesültek kitüntetésben. Mellettük, országos tanulmányi versenyen belügyi rendészeti ismeretekből első helyezést elért tanulónak is gratulált a vármegyei rendőrfőkapitány.

 három elismert pedagógus – ketten békéscsabai, egy gyulai középiskolában tanítanak rendészeti ismereteket -, és Juhász Noémi, a Békéscsabai Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégium 12/B osztályos tanulója, aki országos versenyt nyert. Kép: Police.hu

 

Tanárokat és tanulmányi versenyt nyert diákot köszöntött Vörös Ferenc r. dandártábornok, vármegyei rendőrfőkapitány június 11-én, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságon. Két oktatónak a négy nappal korábban, a Rendőrségi Igazgatási Központban átvett kitüntetéséhez gratulált. A Békéscsabai Szakképzési Centrum tanárait, Sándor Gábort és Szíjjártó Sándort, dr. Balogh János r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány részesítette elismerésben.

 

Szíjjártó Sándor korábban a Nemes Tihamér Technikum és Kollégiumban dolgozott, majd a Szent-Györgyi Albert tagintézménybe került, és töretlen lelkesedéssel, kiváló szakértelemmel foglalkozik a rendészeti pálya iránt érdeklődő fiatalokkal. Ugyanilyen magas színvonalon végzi tevékenységét Sándor Gábor is, aki a Nemes Tihamér Technikum és Kollégiumban tanít. Harmadik kollégájukat, a szintén kiváló rendészeti oktatót, Novák Istvánt, a Gyulai Szakképzési Centrum Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, s a Nemes Tihamér intézmény tanárát Vörös Ferenc r. dandártábornok részesítette elismerésben.

 

Mindhárman rendőrként szolgáltak korábban, így nemcsak elméleti tudással, hanem gyakorlati tapasztalatokkal is rendelkeznek. Példát mutatnak a fiataloknak, önzetlenül foglalkoznak velük, igyekeznek sikerhez segíteni őket. Különböző programokra, tanulmányi és szakmai versenyekre készítik fel, kísérik el őket, amelyeken igen szép eredményeket érnek el.

 

Idén, az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen, belügyi rendészeti ismeretekből, Juhász Noémi, a Békéscsabai Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégium 12/B osztályos tanulója nyert. A kitűnő eredményért a rendőrfőkapitány Szent György emlékplakettet és ajándékutalványt adományozott a diáklánynak. (Forrás: Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság)

 

Kép: A három elismert pedagógus – ketten békéscsabai, egy gyulai középiskolában tanítanak rendészeti ismereteket -, és Juhász Noémi, a Békéscsabai Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégium 12/B osztályos tanulója, aki országos versenyt nyert. Kép: Police.hu

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.