2024. május 21., kedd,  Konstantin
 
 
 
 

Címlap

[Civilek]
2024. március 22., péntek
Tavaszi randivonat pároknak
A csillagászati tavasz kezdetétől a végéig, március 20-tól, június 20-ig játszhatnak párok – Játék Békéscsaba, Szabadkígyós, Gyula, Békés területén – Bárhonnan jöhetnek párok, kettesben
Szerző: Sz. M.
Idén, ismét a párok rendelkezésére áll a randivonat, hogy a jelentkező párok minél több időt tölthessenek együtt. A korábbi tapasztalat után, most nagyobb területen, Gyulán, Békéscsabán, Békésen és Szabadkígyóson ,,közlekedik” a randivonat. Erről tartott sajtótájékoztatót március 19-én, kedden, Sós Imre, a Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvar állomásfőnöke.

A Randivonat pároknak játék a Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvaron indul. Kép forrása: visitbekescsaba.com

 

A Randivonat pároknak játék célja, hogy a párok minél több időt szánjanak egymásra, hiszen a mindennapi teendők mellett a legfontosabbtól, a párunktól raboljuk el az együtt töltött időt. A játékban bárki részt vehet - kortól függetlenül - a párjával együtt, a feladatokat, látogatásokat és a szolgáltatásokat együtt kell igénybe venni, megoldani. A játék csak pároknak szól, a kedvezmények is csak kettőjükre vonatkoznak.

 

A játék 2024. március 20-án, szerdán, 3.07 órakor, a csillagászati tavasz kezdetekor indult és 2024. június 20-án, csütörtökön, 20.51 óráig, a csillagászati tavasz végéig tart. A párok a megadott időn belül, az erre az alkalomra készült füzetet az adott állomásokon igazoltatják, egyes helyeken kedvezményeket biztosítanak. A játék Gyula, Békéscsaba, Békés és Szabadkígyós területén zajlik, de más helyszínekről is részt vehetnek párok. A kupon másnak nem ruházható át, és személyi igazolvánnyal érvényes.

 

A Randivonat pároknak játék szabályzata a Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvar Facebook-oldalán is olvasható. Kép forrása: Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvar Facebook-oldala

 A játék szerint a párok együtt beülnek fogyasztani Békéscsabán, a kisvonat Peron presszójába - Gőzmalom tér, Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvar -, ahol jelzik, hogy szeretnének részt venni a Randivonat pároknak játékon. Itt gyűjtőfüzetet, és a fogyasztásból 25 százalék kedvezményt kapnak. Ezek után, bármilyen sorrendben és időbeosztásban (együtt!), végig kell látogatniuk a felsorolt helyszíneket a megadott időn belül, majd, miután minden igazolást sikerült beszerezni, a kisvonaton le kell adni.

 

A leadás határideje: 2024. június 18, kedd, 20.00 óra.

 

Akik a megadott határidőig leadják a minden helyszínen leigazolt kupont, és bemutatják a szelfi képeket, kisorsolnak három ajándékcsomagot, a játékban közreműködő partnerek ajándékaival.

 

A sorsolás 2024. június 20-án, csütörtökön, 20.51 órakor lesz a kisvonaton.

 

Békéscsaba - Randivonat pároknak személyvonat indul: Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvar. Akik ellátogatnak a kisvonathoz és jelzik, hogy a Randivonat pároknak játékon szeretnének részt venni, megkapják a feladatok teljesítő kuponját, amit minden állomáson le kell igazoltatni, ((bélyegző + dátum 1-s mező), vagy a szelfi pontokon közös képet készíteni, amit a kupon visszahozatalakor be kell mutatni. Egyben kapnak a fogyasztásukból 25 százalék kedvezményt.

 

A Wenckheim-kastély, Szabadkígyóson. Kép forrása: szabadkigyosikastely.hu

 

2x2 keréken – Jó, amikor kellemesen süt a nap, és kint lehet lenni a levegőn, de még jobb, ha kettesben kerékpárra pattannak és az új Wenckheim kerékpárúton, Békéscsabáról áthajtanak Szabadkígyósra. Itt pihenésképpen megnézhetik a kastélyt. Az igazolást gyűjtőfüzettel érkező párok a belépőből 50 százalék kedvezményt kapnak. (Bélyegző + dátum Tourinform iroda, vagy BTF 2-mező, a kastély 3-s mező).

 

Jussunk ki: Kalitka szabadulószoba a kupont felmutató bejelentkező - bejelentkezés a kalitkaszoba.hu oldalon megjegyezve, hogy randivonatosok. Információ: 20 240 0730. A párok kedvezményt kapnak, és kiegészített játékban részesülnek.  Bélyegző + dátum 4-s mező).

 

A Gyulai Kolbászmúzeum részlete. Kép forrása: gyulaihentesek.hu

 

Gyula - A kolbászkészítés története: Gyulai Kolbászmúzeum látogatása (Gyula, Kétegyházi u. 3/1). A belépőjegy árából 40 százalék kedvezmény a kupon felmutatásával. Bélyegző + dátum 5-s mező).

 

Önkép: Szelfi a piacon.

 

Önkép: Szelfi a Ferences romkertnél (Gyula, Epreskert u. 19).

 

A Dánfoki Üdülőközpont, Békésen. Kép forrása: Békés Megye falusi Turizmusáért Egyesület

 

Békés - Hullámok hátán: Békés - strand. A kupont felmutató pároknak ingyenes strandbelépő. (Bélyegző + dátum 6-s mező).

 

Hogyan készül a tüzes víz? Békési Pálinka Centrum látogatása. Csak 18 éven felülieknek. Az esetleges vásárlásból 10 százalék kedvezmény. (Bélyegző + dátum 7-s mező).

 

Önkép: Szelfi Békés-Dánfokon, az üdülőtelep bejáratánál.

 

További információ: +36-30/205 9470.

 

Kép1: A Randivonat pároknak játék a Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvaron indul. Kép forrása: visitbekescsaba.com

 

Kép2: A Randivonat pároknak játék szabályzata a Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvar Facebook-oldalán is olvasható. Kép forrása: Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvar Facebook-oldala

 

Kép3: A Wenckheim-kastély, Szabadkígyóson. Kép forrása: szabadkigyosikastely.hu

 

Kép4: A Gyulai Kolbászmúzeum részlete. Kép forrása: gyulaihentesek.hu

 

Kép5: A Dánfoki Üdülőközpont, Békésen. Kép forrása: Békés Megye Falusi Turizmusáért Egyesület

 

 <
+++++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.