2024. április 25., csütörtök,  Márk
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2024. február 27., kedd
Őzre vadászott Kétegyházán
Orvvadászat gyanúja Kétegyházán, lopás Tótkomlóson, távoltartó határozat szabályainak megszegése Telekgerendáson, garázdaság Békéscsabán, közokirat-hamisítás gyanúja a gyulai határon
Szerző: Sz. M.
Békés vármegyében, engedély nélkül vadászott le őzet egy férfi február 23-án, délután, Kétegyházán. A bejelentés után a rendőrök rövid időn belül elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akinél megtalálták az elejtéshez használ dróthuzalokat és a feldolgozáshoz használt csontozókést is. A Gyulai Rendőrkapitányság a férfi ellen orvvadászat bűntett gyanúja miatt indított eljárást – tájékoztatott a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Engedély nélkül vadászott le őzet egy férfi február 23-án, délután, Kétegyházán. A rendőrök megtalálták nála az elejtéshez használ dróthuzalokat és a feldolgozáshoz használt csontozókést is. A kép illusztráció. Kép forrása: Depositphotos

 

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei február 23-án, 20.45 órakor, bejelentés után, tetten értek egy férfit, aki bemászott a tótkomlósi családi ház udvarára háztartási eszközöket, szerszámokat akart elvinni. A férfit előállították a rendőrkapitányságra és lopás vétség gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

 

Megszegte a megelőző távoltartás szabályait az a férfi, aki február 23-án, 15.30 óra körül, annak ellenére kereste fel volt élettársát Telekgerendáson, hogy a Békéscsabai Járásbíróság megtiltotta neki. A rendőrök előállították, őrizetbe vették és a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság járőrei február 24-én, 2.10 órakor, szolgálatteljesítés közben, italozó előtt látták, hogy egy férfi ököllel megütötte a másik férfit, aki ettől elesett és a fejét a járdába ütötte. A rendőrök a sérülthöz mentőt hívtak, a bántalmazó férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség gyanúja miatt eljárás indult ellene.

 

Kilépésre jelentkezett egy tehergépkocsit vezető férfi február 25-én, 23.30 óra körül, a gyulai közúti határátkelőhelyen. Az ellenőrzéskor kiderült, hogy a jármű műszaki érvényességét igazoló dokumentum hamis. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei a teherautó albán állampolgárságú sofőrjét közokirat-hamisítás bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

 

Kép: Engedély nélkül vadászott le őzet egy férfi február 23-án, délután, Kétegyházán. A rendőrök megtalálták nála az elejtéshez használ dróthuzalokat és a feldolgozáshoz használt csontozókést is. A kép illusztráció. Kép forrása: Depositphotos

 

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.