2024. április 25., csütörtök,  Márk
 
 
 
 

Sport

[Sport]
2024. március 23., szombat
Sikeres kick-box vizsga Budapesten
Békés vármegyéből, heten indultak a mestervizsgán, mindannyian sikeresen vizsgáztak
Szerző: Vitalap.hu
A harcművészetekben kiemelt szerepe van az övvizsgáknak, amikor sok gyakorlás után, előre megadott vizsgaanyagból vizsgáznak a harcművészek és szereznek különböző fokozatokat. Az övvizsgák közül, külön kategóriát jelentenek a mestervizsgák, amelyeket neves mesterek, vagy vizsgabizottság előtt tesznek a vizsgázók. A Magyar Kick-box Szövetségnél, évente egy alkalom van erre, amikor Budapesten tehetnek mestervizsgát a jelöltek. Az elmúlt hétvégén, huszonnégyen tettek sikeres vizsgát Galambos Péter 8 danos mester, a Magyar Kick-box Szövetség elnök és egyben az Övvizsga Bizottság elnöke előtt.

A Békés vármegyei, sikeres kick-box vizsgázók okleveleikkel. Kép forrása: Szerző

 

A sikeres vizsgázók közül heten, a Békés Megyei Harcművész Szövetség klubjainak tagjai közül kerültek ki. Felkészülten érkeztek a vizsgára és mind a heten sikeres vizsgát tettek. Gasparik Róbert (Hegyesi Kick-box SE Füzesgyarmat) négy dan, Litauszki László (Kondorosi Kick-box SE) négy dan, Cinkotai János (Kondorosi Kick-box SE) egy dan, Kovács Marianna (Kondorosi Kick-box SE) egy dan, Halustyik Cintia és Deli Roland (Contact Kick-box és Thai-boksz Harcművész Egyesület, Orosháza) egy dan, Rádai Imre (Barátság SE, Battonya egy dan fokozatra vizsgázott sikeresen.

 

A több, mint négy órás vizsgán szépen szerepeltek a felkészült vizsgázók, elégedett lehetett a vizsgán jelen lévő Shihan Gregor László VIII. DAN (VI. DAN kick-box) a Békés Megyei Harcművész Szövetség elnöke és Puravecz Péter IV. DAN, Contact KTHE vezetője. Az övvizsgákra jellemző, hogy annyit érnek, amennyi munkát a vizsgázók belefektetnek. A Békés vármegyeiek sok energiát és munkát fektettek a felkészülésbe és ez meghozta az eredményét.

 

 Vizsgázók és vizsgáztató, Budapesten, az elmúlt hétvégén. Kép forrása: Szerző

 

Kép1: A Békés vármegyei, sikeres kick-box vizsgázók okleveleikkel. Kép forrása: Szerző

 

Kép2: Vizsgázók és vizsgáztató, Budapesten, az elmúlt hétvégén. Kép forrása: Szerző

 <
++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.