2024. április 25., csütörtök,  Márk
 
 
 
 

Címlap

[S a többi...]
2024. április 03., szerda
Telt házak és olykor két előadás is
Gyorsan fogynak a jegyek a gyulai Erkel Ferenc Művelődési Központban – Népszerű az online jegyértékesítés
Szerző: Vitalap.hu
Békés vármegyében, dupla előadásokkal láthatók a gyermek- és ifjúsági programok a gyulai művelődési központban, de a színházi produkciók is telt házasok. Szimpla előadások tervével indult a gyulai Erkel Ferenc Művelődési Központ három tavaszi eseményének is a szervezése, de a nagy érdeklődés miatt dupla bemutatókat tartanak a Gyulára érkező együttesek.

Az Erkel Ferenc Művelődési Központ és a Vigadó épületegyüttese a gyulai Göndöcs-kertben, tavasszal. Kép: Gyulakult

 

A Kávészünet Zenekar költészet napjához kapcsolódó, április 15-i koncertje is dupla előadásban látható. A művelődési központ erre az előadásra már nem tud jegyet adni, összesen, közel 900 diák hallgatja meg a két előadást helyi, és vármegyei oktatási intézményekből.

 

Ugyancsak telt házas a Pro Musica Fúvósötös gyulai előadása. Zenés-mesés című produkciójukat a Walt Disney Stúdió 100 éves fennállása ihlette. Óvodásoknak és általános iskolás diákoknak hirdetett, hangszerbemutatóval egybekötött, április 29-i első előadásukra minden jegy elkelt. A 11.30-kor kezdődő, második előadásukra kaphatók még belépők a helyszín mellett, a művelődési központ online jegyértékesítő felületén.

 

A 100 Folk Celsius együttes fellépése is dupla koncert lesz május 15-én. A 10.30-kor és a 13 órakor kezdődő eseményre is lehet kapni még jegyeket, mindkét esetben a művelődési központ online jegyértékesítő felületen is.

 

Az érdeklődés nem csak a gyermek- és ifjúsági események iránt nagy. A gyulai művelődési központ felnőtt előadásaira is minden jegy elfogy. A közelmúltban, a Liliom Produkció Hőhullám című előadása és az idei évek Dumaszínház-estjei telt házasok voltak. Gyorsan fogynak a jegyek a Pesti Művész Színház Maga lesz a férjem című zenés vígjátékára, és a Szeretetkert című, improvizációs párkapcsolati játékra.

 

Az intézmény szakemberei szerint a jegyfogyást az online vásárlás lehetősége is nagymértékben segíti. (Forrás: Erkel Ferenc Nonprofit Nkft.)

 

Kép: Az Erkel Ferenc Művelődési Központ és a Vigadó épületegyüttese a gyulai Göndöcs-kertben, tavasszal. Kép: Gyulakult<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.