2024. április 25., csütörtök,  Márk
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2024. április 02., kedd
Ál-adománygyűjtők csapták be
Békéscsabán, a három román férfi megpróbált elfutni – Közokirat-hamisító lengyel teherautós – Őrizetbe vették a jogosítvány nélkül vezető kunágotai férfit – Tolvajok pakolták a téglát utánfutóra, Nagyszénáson – Őrizetbe vették a körözött, kétegyházi,
Szerző: Sz. M.
Békés vármegyében, Békéscsabán, bevásárlóközpontban, március 27-én, kora délután, egy nő jelezte a biztonsági őröknek, hogy adománygyűjtők becsapták. Az őrök hívták a rendőrséget és fel akarták tartóztatni a három embert, akik menekülni próbáltak és egyikük megrúgta az egyik őrt. A férfiak ki tudtak szaladni az üzletközpontból, a rendőrök azonban a közelben elfogták őket. Mindhárom román állampolgár ellen garázdaság gyanúja miatt büntetőeljárás indult, a rendőrök vizsgálják a történtek részleteit.

Békéscsabai bevásárlóközpontban, három román férfi adománygyűjtőként csapott be egy nőt. A kép illusztráció. Kép forrása: Shutterstock

 

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök március 27-én, a gyulai közúti határátkelőhelyről egy lengyel sofőrt. Tehergépkocsival jelentkezett belépésre, a jármű forgalmi engedélyében azonban a műszaki érvényességi dátumból hiányoztak karakterek, töröltek belőle számokat. A Gyulai Rendőrkapitányság lefoglalta az okmányt.

 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság március 27-én, szabálysértési őrizetbe vett egy kunágotai férfit, mert jogosítvány nélkül vezetett. A rendőrök Mezőhegyes külterületén igazoltatták és három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

Nagyszénáson, március 27-én, két férfi lopott egy telephelyről. Falazóelemeket pakoltak fel egy utánfutóra, de a gondnok, aki egyben polgárőr, szintén polgárőr társával felfigyelt rá, hogy idegen kocsi áll a területen. Hívták a rendőrséget, így a páros nem jutott messzire a téglákkal. Az Orosházi Rendőrkapitányság lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt mindkét férfit őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják őket.

 

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei március 27-én, elfogtak egy kétegyházi férfit, aki ellen a Gyulai Járásbíróság lopás bűncselekmény miatt elfogatóparancsot adott ki. A 20 éves fiatalembert őrizetbe vették. (Forrás: Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság)

 

Kép: Békéscsabai bevásárlóközpontban, három román férfi adománygyűjtőként csapott be egy nőt. A kép illusztráció. Kép forrása: Shutterstock

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.