2024. május 21., kedd,  Konstantin
 
 
 
 

Címlap

[Sport]
2023. november 18., szombat
Helytálltak a küzdősportban
Több érmet szereztek a Békés vármegyei rendőrök a Belügyminisztérium idei, TEK Budo és Küzdősport Gáláján
Szerző: Sz. M.
Több érmet szereztek a Békés vármegyei rendőrök a Belügyminisztérium 2023. évi, TEK Budo és Küzdősport Gálán, Budapesten. A fővárosban rendezték meg november 11-én, a TEK Budo és Küzdősport Gálát, ami egyben BM pontszerző küzdősport-verseny. A megmérettetés versenyszámában, s súly- és korcsoportjában, négy Békés vármegyei rendőr szerzett érmet.

Érmekkel, helyezésekkel tértek haza a Békés vármegyei rendőrök a budapesti, idei, TEK Budo és Küzdősport Gáláról. A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságon, Vörös Ferenc r. ezredes, rendőrfőkapitány is köszöntötte a versenyzőket. Kép: Police.hu

 

Arannyal tért haza Nagy Viktor, aki a ROKK Rendőrképző Akadémia rendőrjárőr tanulója. Második helyezést ért el Szlávik Gergő, a Békéscsabai Rendőrkapitányság őrmestere.  Bronzérmes lett Makra Dávid r. őrmester, aki a Szarvasi Rendőrkapitányságon szolgál, míg Hári Hunor, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóságának őrmestere szintén a dobogó harmadik fokára álhatott fel.

 

Mellettük szép eredményt ért el Turzó Zoltán r. törzsőrmester, Békés VMRFK Rendészeti Igazgatóság és Papp Zoltán r. törzszászlós, Gyulai Határrendészeti Kirendeltség is. Mindketten azonos versenyszámban és súlycsoportban, de különböző korcsoportban mérték össze erejüket, felkészültségüket, és mindketten negyedikek lettek. A sporteseményen részt vett Lédeczi János r. százados is, Gyulai Határrendészeti Kirendeltség, aki szintén megállta a helyét az erős mezőnyben.

 

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságon, november 16-án, a küzdősportban jeleskedő rendőröket Vörös Ferenc r. ezredes, rendőrfőkapitány köszöntötte. Emléklappal gratulált kollégáinak a kiváló eredményekhez, hangsúlyozta, hogy nagyra értékeli a kitartásukat. 

 

Kép: Érmekkel, helyezésekkel tértek haza a Békés vármegyei rendőrök a budapesti, idei, TEK Budo és Küzdősport Gáláról. A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságon, Vörös Ferenc r. ezredes, rendőrfőkapitány is köszöntötte a versenyzőket. Kép: Police.hu

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.