2018. február 21., szerda,  Eleonóra
 
 
 
 

Címlap

Képünk illusztráció! (Forrás: gondocsszki.sulinet.hu)
Három albán határsértő Békés megyében – Autós és kerékpáros gázolt
Békés megyében három határsértőt állítottak elő a rendőrök február 19-én, 10.15 óra körül a mezőhegyesi vasútállomásról a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre. Az albán férfiak illegálisan, a zöldhatáron át érkeztek Romániából Magyarországra.
Szerző: SZ. M.
Fetser János a Hír TV számára összefoglalta az eset legfőbb tudnivalóit, e mesgzólalását este már be is játszották a híradóban, majd egy másik témában interjút is adott részükre
2018. február 20., kedd
Simonka Györgyre „hajaz” a közpénzből fenntartott orosházi önkormányzati média – hangzik az ellenzéki vélemény
Közpénzen ne kampányoljanak! címmel tartott ma sajtótájékoztatót Fetser János. az MSZP Városi Szervezetének elnök-frakcióvezetője Orosházán. Hamar kiderült, hogy a felszólítás az orosházi Fidesznek, a városházi vezetésnek, Simonka Györgynek, s az orosházi Petőfi Kulturális Közhasznú Kft. kiadásában megjelenő, az önkormányzat által alapított, 14 ezer 300 példányban kinyomtatott Orosházi Élet című hetilap – így jegyzik – cégvezető-főszerkesztőjének, Nánási Jánosnak címeztetett. Az apropó: a szokásos 8 helyett 12 oldalon, a választási kampány előtti napon megjelentetett lapszám tartalma, melyet erősen kifogásol a helyi MSZP-szervezet.
Szerző: Kiss A. János
Képünk illusztráció! (Forrás: Mdsz)
2018. február 20., kedd
Karcag adott otthont a diák asztaliteniszezők országos döntőjének, melyen a PET-BAU ASE Orosháza négy versenyzője állhatott asztalhoz.
Szerző: K. A. J.
Vargáné Szombati Andrea
2018. február 20., kedd
Vargáné Szombati Andreát Dr. Lasz György-díjban részesítették
Szóvivőket és a médiában dolgozókat díjazott a Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete (MSZOE) a szóvivők bálján, péntek este, Budapesten. A rendészeti kommunikációban dolgozóknak odaítélhető Dr. Lasz György-díjjal idén a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjét, Vargáné Szombati Andreát tüntették ki.
Szerző: Kiss A. János
Fának ütközött az autós Gyulán
2018. február 20., kedd
Több ittas vezetőt fogtak el a rendőrök Békés megyében
Békés megyében, Gyomaendrődön, az Iskola utcában február 18-án, 2.45 óra körül személygépkocsi álló autónak, majd oszlopnak ütközött. Az előbbi jármű vezetőjénél felmerült a gyanú, hogy alkoholt fogyasztott, a balesetben könnyű sérülést szenvedett. Gyulán, a Kálvária tanyán, február 18-án, 5.30 óra körül személyautó letért az útról és fának ütközött. A mentők a kocsi vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.
Szerző: SZ. M.
Az ital mellé lányokkal is szolgáltak
2018. február 18., vasárnap
Kerítés miatt javasol vádemelést a rendőrség
A rendőrség vádemelést javasol két békéscsabai nő és egy vésztői férfi ellen, akik egy békéscsabai szórakozóhelyen prostituáltak közvetítésével is foglalkoztak.
Szerző: SZ. M.
Véradás a főkapitányságon
2018. február 18., vasárnap
A Békés megyei főkapitányság véradóbarát
Véradást szervezett a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a Magyar Vöröskereszt Békéscsabán, február 13-án, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon.
Szerző: SZ. M.
Az egyik utas súlyosan megsérült
2018. február 18., vasárnap
A sofőr nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett
Békés megyében súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt tavaly december 20-án, 19 óra körül, Békéscsaba külterületén, a Dobozi úton. Egy szabadidejében arra járó rendőr vette észre, hogy árokban van egy személygépkocsi.
Szerző: SZ. M.
Képünk illusztráció! (Forrás: internet)
2018. február 18., vasárnap
Körözték, elfogták őket Békés megyében
Békés megyében ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök február 17-én, 0.15 óra körül Tótkomlóson, a Széchenyi utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrjárőrök előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre. A férfi vezetői engedélyét bevonták és büntető feljelentést tettek ellene.
Szerző: SZ. M.
Iustin Cionca megyei elnök, Gheorghe Falcă aradi polgármester és Gheorghe Seculici kamaraelnök
2018. február 16., péntek
A város és a megye brandjeit sorakoztatják fel májusban
Nagyszabású rendezvényre készül az aradi és az Arad megyei önkormányzat, Az aradi gazdaság és kultúra hete elnevezésű eseményről csütörtökön számoltak be sajtóértekezleten a Városházán. Az idén május 17–20. között az Expóban sorra kerülő rendezvény három szervezője az Arad Municípiumi Polgármesteri Hivatal, az Arad Megyei Tanács és az Arad Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara.
Szerző: (onlinejelen)
< >