2017. szeptember 25., hétfő,  Eufrozina és Kende
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
Képünk illusztráció! (Forrás: Nyu.hu)
Ittas volt a sofőr Pusztaföldváron
Békés megyében személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt szeptember 22-én, Szeghalmon, a Kinizsi utca és a Petőfi Sándor utca kereszteződésében, ahol összeütközött két kerékpáros. A balesetben mindkét biciklis elesett és könnyebben megsérült.
Szerző: SZ. M.
Képünk illusztráció! (Forrás: BringaPiac)
2017. szeptember 23., szombat
Békéscsabai tanyát fosztott ki egy eleki és egy lőkösházi férfi – Öt kerékpárülés, és egy kerék gazdáit keresi a rendőrség
Békés megyében, Békéscsabán betörtek egy tanyába tavaly november 11-éről 12-ére virradó éjjel. A tettesek a tanyaépület és a hozzá tartozó kamra lakattal lezárt ajtaját kiszakították a helyéből, átkutatták a helyiségeket, réz órát, hatástalanított sörétes vadászfegyvert, gyógyszertári mérleget, 40 kilogrammnyi szárazkolbászt, benzinmotoros láncfűrészt és egy pálinkás demizsont vittek el. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei elfogták a lopás gyanúsítottjait. A 32 éves eleki T. Ferenc és lőkösházi társa ellen a nyomozást a rendőrkapitányság lezárta, a büntetőeljárás iratait mindkét gyanúsított ellen vádemelési javaslattal továbbítják a Békéscsabai Járási Ügyészségre.
Szerző: SZ. M.
Füzesgyarmatnál borult fel a tehergépkocsi
2017. szeptember 23., szombat
Kerékpárosok, autók ütköztek össze
Békés megyében, szeptember 21-én, Füzesgyarmat külterületén, 8.45 óra körül egy tehergépkocsi letért az útról és felborult. A jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett. Békéscsabán, az Orosházi úton, 14.13 órakor összeütközött két személygépkocsi, az egyik jármű utasát csonttöréssel vitték kórházba a mentők. Gyulán, a Nagyváradi úton, 11.30 óra körül két kerékpáros ütközött össze, egyikük szintén csonttörést szenvedett.
Szerző: SZ. M.
Képünk illusztráció! (Forrás: Hamis Pénzek)
2017. szeptember 21., csütörtök
A kevermesi férfi két megyében is fizetett a tízezreseivel
A rendőrség vádemelést javasol a kevermesi férfi ellen, aki Békés és Csongrád megyében több helyen olyan bankjegyekkel fizetett, amelyeket maga készített. A hamis tízezresekkel főként vendéglátóhelyeken egyenlítette ki pár száz forintos számláit.
Szerző: SZ. M.
A békési kerékpáros könnyebben sérült meg az ütközéskor
2017. szeptember 21., csütörtök
Alantas szándékkal bemászott egy nőhöz - Békésen egy nő alulmaradt a tehergépkocsival szemben
A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság szeptember 20-án bűnügyi őrizetbe vett egy kevermesi férfit, aki Kevermesen, a Dózsa utcában a kerítésen át bemászott egy nő házának udvarára, lopni akart, de a tulajdonos tetten érte. A férfi megpróbált elmenekülni, a rendőrök azonban még az utcában elfogták. A rendőrkapitányság lopás kísérlete miatt büntetőeljárást indított ellene.
Szerző: SZ. M.
Képünk illusztráció! (Forrás: Rupes.hu)
2017. szeptember 20., szerda
Húsz éves fiatalembert vettek őrizetbe Gyulán
Lopásokkal gyanúsítható férfit vett őrizetbe a Gyulai Rendőrkapitányság. A 20 éves H. Ádám szeptember 19-én, 13 óra körül átmászott egy Békés megyei, eleki ház kerítésén és a nyitva hagyott ajtón bement az épületbe. A rendőrök négy órán belül elfogták a férfit és megtalálták nála a házból elhozott tárgyat.
Szerző: SZ. M.
A férfi árulta és fogyasztotta a szert
2017. szeptember 20., szerda
Vádemelést javasolnak a kétegyházi férfi ellen
A rendőrség vádemelést javasol a kétegyházi férfi ellen, akinek békéscsabai, bérelt lakásában kábítószert és az anyag adagolásához, fogyasztásához használt eszközöket találtak a nyomozók.
Szerző: SZ. M.
Esti baleset Békéscsabán
2017. szeptember 20., szerda
Könnyebben sérültek a Békés megyei balesetekben
Békés megyében, szeptember 19-én, Vésztőn, a Kossuth utcában, 9.15 óra körül személygépkocsi gyalogost sodort el, a nő könnyű sérülést szenvedett. Gyulán, a Jókai utcában, 14.50 órakor egy kerékpáros személygépkocsi kinyíló ajtajának ütközött, elesett és könnyebben megsérült. Békéscsabán, a Derkovits sor és a Bánszki utca kereszteződésében, 19 órakor személygépkocsi motorkerékpárossal ütközött, a motor vezetője könnyű sérülést szenvedett.
Szerző: SZ. M.
Képünk illusztráció! (Forrás: Szentes Antik)
2017. szeptember 19., kedd
A Békés megyei rendőrség őrizetbe vette a Pest megyei férfit
Konyhabútort kínált eladásra az interneten egy Pest megyei, pusztavacsi férfi. Egy Békés megyei, kunágotai nő előleget fizetett neki, de a bútort nem kapta meg és nem is tudta elérni a férfit.
Szerző: SZ. M.
A feleség súlyosan megsérült
2017. szeptember 19., kedd
Gyengélkedett, amikor autóba ült a feleségével
Balesetet okozott egy férfi Vésztő külterületén. A férfi autójával áttért az út menetiránya szerinti bal oldalára, ahol összeütközött egy másik személygépkocsival. A férfi nem emlékszik arra, mi történt, a baleset előtt nem érezte jól magát.
Szerző: SZ. M.
< >