2022. május 29., vasárnap,  Magdolna
 
 
 
 

Címlap

[S a többi...]
2022. január 02., vasárnap
Esküvők régen és ma
Kiállításon a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont Stefánia-szárnyában – Fábián István hangriportja
Szerző: Fábián István
Régmúlt és mai korok ételeiről, terítékeiről, ruháiról összeállított bemutatón járt a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont Stefánia-szárnyának báltermében, Fábián István, a Magyar Katolikus Rádió szerkesztő-riportere, aki Kocsis János tárlatvezetésével ismerkedett, ismertette meg hallgatóságával az Esküvők régen és ma kiállítást.

A Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont Stefánia-szárnya egyedülálló az Alföldön, csak Gyulán van igazi kastélyban működő, klasszikus bálterem. Gyula Város Önkormányzata nyerte a pályázati támogatást, összesen 950 millió forintba került az építkezés, melyet 2021. júliusában adtak át. (Forrás: vitalap.hu)

 

Kép1: A Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont Stefánia-szárnya egyedülálló az Alföldön, csak Gyulán van igazi kastélyban működő, klasszikus bálterem. Gyula Város Önkormányzata nyerte a pályázati támogatást, összesen 950 millió forintba került az építkezés, melyet 2021. júliusában adtak át. (Forrás: vitalap.hu)

 

Lakodalmak, konferenciák, hangversenyek, színdarabok, rendezvények helyszínének szánták a különleges épület. A bálterem a 19. század belsőépítészeti kialakítását jeleníti meg, 21. századi technikával. (Forrás: vitalap.hu)

 

 Kép2: Lakodalmak, konferenciák, hangversenyek, színdarabok, rendezvények helyszínének szánták a különleges épület. A bálterem a 19. század belsőépítészeti kialakítását jeleníti meg, 21. századi technikával. (Forrás: vitalap.hu)

 

 Az Esküvők régen és ma kiállítás. (Forrás: Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont)

 

 Kép3: Az Esküvők régen és ma kiállítás. (Forrás: Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont)

 

 

Magyar Katolikus Rádió: <
+++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.