2021. április 23., péntek,  Béla
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2021. február 06., szombat
Késelés Ecsegfalván
A megszúrt férfit súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba - Békéscsabai lottózó asztaláról lopta el a pénztárcát a vésztői férfi - Ütközés Gyulánál
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Gyula külterületén, február 5-én, 9 óra körül összeütközött három személygépkocsi. A mentők az egyik jármű vezetőjét súlyos, a másik két autóst könnyű sérüléssel vitték kórházba. Nézeteltérés alakult ki két férfi között, italozás közben, Ecsegfalván. A vita tettlegességig fajult, és az idősebb férfi késsel nyakon szúrta vendégét. A fiatalabb férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. A rendőrség emberölés kísérlete miatt indított büntetőeljárást és a házigazdát őrizetbe vette - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Gyula külterületén három személygépkocsi ütközött össze. Kép: police.hu

 

Italozás közben vitatkozott össze két férfi február 5-én, este, Ecsegfalván. A nézeteltérés tettlegességig fajult, és az idősebb férfi késsel nyakon szúrta vendégét. A mentők a megszúrt férfit súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés kísérlete miatt indított büntetőeljárást a 47 éves, ecsegfalvi férfi ellen és őrizetbe vette.

 

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei február 5-én előállítottak egy eleki férfit, aki a gyanú szerint korábban kábítószert fogyasztott, amelyet a nála végzett gyorsteszt is megerősített. A nyomozók kábítószer birtoklása gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a 25 éves férfi ellen. A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja, hogy a férfi milyen tiltott szert fogyaszthatott.

 

Békéscsabán, február 5-én a rendőrök elfogtak egy vésztői férfit. A gyanú szerint az 58 éves férfi január 25-én, békéscsabai lottózóból ellopott egy pénztárcát, amelyet a tulajdonosa asztalon felejtett. A tárcában iratok, bankkártya és több tízezer forint volt. A nyomozók a férfit lopás elkövetésével gyanúsítják és büntetőeljárást indítottak ellene.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.