2023. szeptember 26., kedd,  Jusztina
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2023. május 09., kedd
Bicikliket lophatott Gyuláról
A román állampolgárt őrizetbe vették – Békéscsabai kollégiumban diák lopott diáktól – Arcon ütötte a másikat, Kunágotán – Berúgta a bejárati ajtót, Körösladányban – Balesetek Orosházánál és Békéscsabán – Jogosítvány nélkül, Gádoroson
Szerző: Sz. M.
Békés vármegyében, Orosháza külterületén, május 6-án, 12 óra előtt néhány perccel, kerékpáros személygépkocsival ütközött. A baleset elsőbbségadás elmulasztása miatt történt, a kerékpárosnak kellett volna elengedni az autót. Az ütközésben a kerékpáros férfi súlyosan megsérült – tájékoztatott a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Békéscsabán, az autós nem adta meg az elsőbbségeta segédmotorosnak. Kép: Police.hu

 

Békéscsabán, az Egység utca és a Tavasz utca kereszteződésében, május 7-én, 19.30 óra körül, személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinak és összeütköztek. A férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba a mentők.

 

Gádorosról, a Hunyadi utcából, május 6-án, 19.30 óra körül, előállítottak a rendőrök egy férfit, mert személygépkocsit vezetett úgy, hogy soha nem volt jogosítványa. Mindezt nem először tette, a rendőrök korábban is intézkedtek vele szemben és a szabálysértései miatt el is tiltották a járművezetéstől. A 22 éves, budapesti férfi ellen ezúttal járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

 

Orosháza külterületén, a kerékpáros nem adta meg az elsőbbséget az autósnak. Kép: Police.hu

 

Békéscsabán, kollégiumban, május 4-én, este, eltűnt az egyik diák pénze. Kiderült, hogy a több, mint 10 ezer forintot egyik diáktársa vihette el a szobájából. A rendőrök a 18 éves fiút előállították és büntetőeljárást indítottak ellene.

 

Kunágotán, az Álmos utcában, május 5-én, este, összeszólalkozott egymással két férfi, majd egyikük arcon ütötte a másikat. A bántalmazott könnyű sérülést szenvedett, támadója ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság garázdaság miatt büntetőeljárást indított.

 

Lopni próbált házból, egy férfi május 7-én, 21 óra körül, Körösladányban. Az épület nincs körbe kerítve, így könnyen eljutott a bejárati ajtóig, amit berúgott. A házban lakó nő erre felébredt és rászólt a férfira, hogy távozzon. Az idegen elment anélkül, hogy bármit elvitt volna. A rendőrök kinyomozták, hogy ki lehetett az, a 29 éves, körösladányi férfit előállították. Kihallgatásakor elismerte a bűncselekmény elkövetését, állítása szerint pénzt akart lopni a házból.

 

A Gyulai Rendőrkapitányság május 7-én, lopás miatt folyamatban lévő nyomozás során, őrizetbe vett egy román állampolgárt, mert a gyanú szerint korábban kerékpárokat vitt el Gyuláról.

 

 

Kép1: Békéscsabán, az autós nem adta meg az elsőbbségeta segédmotorosnak. Kép: Police.hu

 

Kép2: Orosháza külterületén, a kerékpáros nem adta meg az elsőbbséget az autósnak. Kép: Police.hu

 

 <
++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.