2023. szeptember 26., kedd,  Jusztina
 
 
 
 

Civilek

[Civilek]
2019. június 05., szerda
Civileknek való
Békés megyében megváltozik a civil szervezetek bírósági ügyintézésének helye június 25-től
Szerző: K. A. J.
A civil szervezetek bírósági ügyintézése június 25. napjától a Gyulai Törvényszék Cégbíróságának épületében (Gyulán, a Kossuth tér 9. szám alatt) történik, továbbá az új helyszínen a Civil Konzultációs Napot minden hét szerdáján tartják.

Képünk illusztráció! (Forrás: Hiszi-Map)Az eddig megszokott, Gyulán, a Béke sugárúton található épület helyett, a Gyulai Törvényszék Cégbíróságának épületében történik a civil szervezetek bírósági ügyintézése, és az ügyfélfogadást is a cégbíróság épületében tartják. Az új elérhetőség központi telefonszáma: (66) 562-250.

 

Továbbá a Civil Konzultációs Napot július 3. napjától (hétfő helyett) minden héten, szerdán, 13 órától 16 óráig kerül megtartásra. Változatlanul előzetes bejelentkezés alapján fogadják a civil szervezetek képviselőit a bíróság munkatársai.

 

A Gyulai Törényszék felhívja a figyelmet arra, hogy június 24-én az ügyfélfogadás és a Civil Konzultációs Nap elmarad, illetve június 26-án a Civil Konzultációs Nap nem tartják meg.

 

A tájékoztató felhívja a figyelmet arra, hogy a civil szervezetek képviselői mindezt vegyék figyelembe az ügyintézés során: a határidők megtartása érdekében kellő időben kell felkeresni a bíróságot kérelmeikkel, beadványaikkal pedig az ügyintézőt.

 

Az új elérhetőségeket megtalálják a Gyulai Törvényszék honlapján is (www.gyulaitorvenyszek.birosag.hu).

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.