2021. április 23., péntek,  Béla
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2021. február 16., kedd
Árokban az autós Kondorosnál
Békéscsabán autósok ütköztek - Afgán határsértő Battonyán - Rendőrök találták meg a szeghalmi intézmény betegét
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, február 14-én, Kondoros külterületén, 18.15 óra körül egy személygépkocsival közlekedő nő letért az útról és árokba csúszott. A mentők a nőt könnyű sérüléssel vitték kórházba. Fél órával később, Békéscsabán, a Bartók Béla úton összeütközött két személyautó. A balesetben ketten könnyebben megsérültek. A Békés megyei rendőrök február 15-én, 17.30 óra és február 16-án, 5.30 óra között egy afgán férfit tartóztattak fel Battonyán. A férfi nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon, ezért a rendőrjárőrök előállították őt a Battonyai Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellene - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

 Az autós Kondoros külterületén árokba csúszott vasárnap este. Kép: police.hu

 

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök február 14-én, 8.15 óra körül Békéscsabán, a Bartók Béla úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. Az autóst a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkohol-mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrjárőrök elvették a 67 éves, békéscsabai férfi jogosítványát és büntető-feljelentést tettek ellene. Szintén ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök február 13-án, 21.45 óra körül Békéscsabán, a Dr. Becsey Oszkár utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Az autó hátulja sérült volt, a férfi azt mondta a rendőröknek, hogy az igazoltatás előtt valahol árokba hajtott, ekkor tört össze a kocsi. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 33 éves férfi ellen büntetőeljárást indított és a rendőrök bevonták vezetői engedélyét.

 

Szeghalmi egészségügyi intézményből, február 13-án, délután engedély nélkül elment egy beteg. A férfi nem öltözött fel, pólóban, hosszúnadrágban és papucsban indult el. A rendőrök a bejelentéstől számított alig több, mint fél óra alatt az Érmellék utcában megtalálták. A rendőrök a férfit beültették szolgálati kocsijukba, betakarták és visszavitték az intézménybe.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.