2021. április 23., péntek,  Béla
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2021. február 14., vasárnap
Súlyosan megsérültek
Baleset Gyulán és Békéssámsonban - Kerékpárlopás Dévaványán - Lezárt ügy: betörőt fogtak Végegyházán
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, február 12-én, Gyulán, az Ajtóssy Albert utca és az Eötvös Lóránd utca kereszteződésében, 13.15 óra körül egy személygépkocsi kerékpárost ütött el. A kerékpáros nő súlyosan megsérült. Békéssámsonban, az Érpart utcában, 17 óra körül kerítésnek ütközött és súlyosan megsérült egy motorkerékpárral közlekedő férfi. A 18 éves fiatalembernek nincs jogosítványa és nem viselt bukósisakot - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Békéssámsonban jogosítvány nélkül vezette motorját a fiatalember. Kép: police.hu

 

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság február 12-én szabálysértési őrizetbe vett egy békéscsabai férfit. Az 51 éves férfi korábban erőszakosan viselkedett édesanyjával, ezért a bíróság megtiltotta neki, hogy felkeresse, de ennek ellenére mégis elment hozzá. A rendőrkapitányság munkatársai a férfit a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának rendőrei február 12-én elfogtak egy férfit, akinek a Szarvasi Járásbíróság ittas járművezetés miatt rendelte el a körözését. A 41 éves, gyomaendrődi férfit a rendőrök őrizetbe vették.

 

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei február 12-én, Dévaványán előállítottak egy férfit. A 63 éves férfi a múlt héten, Dévaványán, élelmiszerbolt elől ellopta egy nő kerékpárját, ezért indult ellene büntetőeljárás.

 

Betörésről értesítették a rendőrséget 2020. november 14-én, délelőtt Békés megyében. A rendőrjárőrök a bejelentés után néhány perccel odaértek a lakatlan végegyházi házhoz, ahonnan egy férfi több mindent el akart vinni. Megzavarták, ezért el akart menekülni, de a rendőrök nem messze a háztól feltartóztatták. Ezután az udvaron, egy kiskocsira összekészítve megtalálták a holmit, amit el akart lopni és visszaadták a tulajdonosnak. A rendőrjárőrök a 35 éves férfit előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene. Kihallgatásán elmondta, hogy a ház ajtaját befeszítette, majd átkutatta a helyiségeket, többek között bútorokat, gáztűzhelyet, gázpalackot és műfenyőt akart elvinni. A rendőrkapitányság a lopás miatt indult nyomozás vizsgálati szakasza után az ügy iratait továbbította az ügyészségre.

 

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.