2021. április 23., péntek,  Béla
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2021. február 11., csütörtök
Kerékpárosokat ütöttek el
Balesetek Békés megyében - Új pszichoaktív anyagokkal üzletelt az orosházi férfi
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, február 9-én, Újkígyóson, a Kossuth utca és a Petőfi utca kereszteződésében, 7.30 óra körül egy személyautóval közlekedő nő kerékpáros gyermeket ütött el. A mentők a fiatalt nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel vitték kórházba. Négy órával később, Gyulán, a Cselebi utca és a Pósteleki utca találkozásánál egy személygépkocsi biciklis nőnek ütközött, aki elesett és súlyos sérülést szenvedett. Mezőhegyesen, a Posta utcában, 15.45 óra körül egy autó lement az útról és fának ütközött. A jármű vezetője könnyebben sérült meg. Tótkomlóson, a Széchenyi utca és a Táncsics Mihály utca kereszteződésében, február 8-án, 8.45 óra körül egy személygépkocsival közlekedő férfi gyalogos nő ütött el, aki elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az autót vezető, tótkomlósi férfinál felmerült az ittasság gyanúja - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mezőhegyesen fának ütközött az autós. Kép: police.hu

 

 

Az Orosházi Rendőrkapitányság február 9-én őrizetbe vett egy orosházi férfit. A 31 éves férfi a gyanú szerint Csanádapácán és Orosházán új pszichoaktív anyagokkal kereskedett, a nyomozás adatai szerint többeknek adott el tiltott szereket. A férfi lakásán tartott kutatáson a nyomozók növényőrleményt és az adagoláshoz használt mérleget találtak. A rendőrség a férfi ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást, a lefoglalt szerek hatóanyag-tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg.

 

Sarkadon, az Árpád fejedelem térről, február 9-én, 11.45 óra körül előállítottak a rendőrök egy sarkadi férfit, aki személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség 2021. március 2-áig eltiltotta a járművezetéstől. A Sarkadi Rendőrkapitányság a 43 éves férfit a szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.