2021. február 26., péntek,  Edina
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2021. január 23., szombat
Baltával ütött az autóra
Vitapartnere járművére sújtott a férfi Orosházán - Határsértők Gyulánál bolgár és cseh kamionban
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Békéscsaba külterületén, január 22-én, 17.45 óra körül fékezett, megcsúszott és elesett egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi. A mentők a jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba. A gyulai közúti határátkelőhelyen, január 22-én, 9.15 órakor belépésre jelentkezett egy bolgár rendszámú kamion, amelynek rakterében hat migráns rejtőzködött. Több mint egy órával később, 10.30 óra körül a járműveket közösen átvizsgáló magyar és román rendőrök egy cseh honosságú teherautóban megbújva találtak két külföldit. A határsértők mindkét esetben afgán állampolgárnak vallották magukat, de nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat, nem rendelkeztek a határátlépéshez szükséges okmányokkal, így nem léphettek be Magyarország területére. A román hatóság eljárást indított ellenük - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Baltával ütött vitapartnere autójára kétszer is Orosházán a férfi. A kép illusztráció. Forrás: police.hu

 

 

 

Gyomaendrődön, január 22-én, 10.45 óra körül a rendőrjárőrök elfogtak egy gyomaendrődi férfit, akinek garázdaság miatt rendelte el körözését a Szarvasi Rendőrkapitányság. A 44 éves férfit a rendőrök előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

 

Vita alakult ki két férfi között január 22-én, 18.45 óra körül Orosházán. A nézeteltérés során az egyik férfi kihozott a házából egy baltát, amellyel kétszer vitapartnere autójára ütött. A rendőrök a 32 éves férfit előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.

 

Sarkadon, január 21-én, 6.45 óra körül elfogtak a rendőrök egy sarkadi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 36 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrjárőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 

Szeghalmon, a lakásán, január 21-én a rendőrjárőrök elfogtak egy nőt, aki ellen az Esztergomi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 19 éves nőt a rendőrök előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra és értesítették a körözését elrendelő bírót.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.