2023. szeptember 26., kedd,  Jusztina
 
 
 
 

Junior vita

[Junior vita]
2016. március 04., péntek
Világhíresség Kisperegen
Török Zsolt az Arad megyei településre látogatott
Szerző: Pop Regina
Március 2-án a Kisperegi Iskolában filmes élménybeszámolót tartott Török Zsolt. Nem kevés erőfeszítés eredményeként Török Zsolt meghódította a Nanga Parbat legmagassabb hegycsúcsát,amely eddig nagyon kevés embernek sikerült.

Török ZsoltTörök Zsolt aradi hegymászó, aki már 16 éves kora óta lépked meredekebbnél meredekebb hegyeken. Hivatalos hegyi vezető az Alpokban,az Andokban és a Kaukázusban is.  Mászótanfolyamokat tart gyerekeknek. Benne van  Románia  legjobb 3 hegymászója között. Kisperegre pedig azért jött,hogy minderről meséljen egy kicsit.  A nagy hír hallatára szép számban összegyültek a peregiek kíváncsian,hogy mégis milyen is egy hegymászó élete?  

 
A bemutatóra gyerekek,fiatalok,felnöttek egyaránt eljöttek. Török Zsolt mindenkit lenyűgözött a beszámolójával, amelyben részletesen elmesélte a vele és csapatával történteket a Nanga Parbat megmászásakor.  Bemutatta a felszerelése egy részét,elmondta a túléleshez szükséges feltételeket és tapasztalatait. A bemutató végén válaszolt a jelenlevők által feltett kérdésekre.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.