2023. szeptember 26., kedd,  Jusztina
 
 
 
 

Junior vita

[Junior vita]
2015. december 09., szerda
Feldíszítettük Kispereg karácsonyfáját!
"Mert mi hiszünk a Mikulásban"!
Szerző: Pop Regina
Ez volt a kisperegiek jelmondata december 5-én, szombaton,amikor a fiatalok és a gyerek közös összefogással feldíszítették Kispereg karácsonyfáját! Ámde nem csak a Mikulásban,hanem az összetartásban,a csapatszellemben,a szeretetben és az együttműködésben is hiszünk!

    

Közös csoportkép a munka végén

Délután 15 órától apraja-nagyja ott volt és díszített. Mindenki elhozta a fára azt a díszt, amit szivből erre a napra szánt! A lelkes segítők között voltak az óvodások,az iskolások, a falu fiataljai és a gyerekekkel érkezett szülők!

Így dolgoztunkEgy óra alatt a szorgos kezek gyönyörű karácsonyfát varázsoltak a fenyőből. A hideg ellen forró teával,forralt borral és süteménnyel vendégeltük meg az ott megjelenteket.

Miután a díszítés befejeződött, a polgármester köszöntötte az egybegyülteket. Köszönetet mondott a gyerekeknek a szorgos előkészületekért, az újonnan megújult K.M.I.SZ.-nek (Kisperegi Magyar Ifjúsági Szervezet) és mindenkinek aki hozzájárult,hogy ez a nap megvalósulhasson!

Ezt követően a helyi tiszteletes megáldotta a karácsonyfát.

Megemlítendő, hogy nemcsak Kisperegen, hanem Nagyperegen is karácsonyfát állítottak a szabadtéri színpadra. Amit szintén óvodások, iskolások és a község fiataljai díszítettek, egyidőben mindkét településen villantak meg az ünnepi fények.

A fények beinditása után mindenki megcsodálta a fát. Az összejövetel a gyerekeknek szánt Mikulás-várással folytatódott,ahol játszottunk,sokat nevettünk és táncoltunk. Este a fiatalok is várták a Mikulást és megünnepelték a szervezet újraalakulását.

A szeretetvendégség sem maradhatott el. Maga a Mikulás kínálta!

 <
+++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.