2023. szeptember 26., kedd,  Jusztina
 
 
 
 

Junior vita

[Junior vita]
2014. november 10., hétfő
Halloween-parti Kisperegen
Belépés kizárólag jelmezben!
Szerző: László Andrea
Első alkalommal rendezték meg a Kisperegi Ifjak Halloween-buliját, amely oly jóra sikeredett, hogy remélik, jövőre újra megszervezhetik.

A hölgyek

 

Kisperegen október 31-én, pénteken délután 6 órai kezdettel a KMISZ Halloween- partit szervezett a település ifjainak. A résztvevők különböző jelmezeket öltöttek magukra, és töklámpásokat faragtak.

      

Sokan azt hiszik, hogy a Halloween Amerikából származó ünnep, de ez nem teljesen így van, hiszen ez egy ősi ünnep. Írországban és Skóciában élő pogány törzsek ezen a napon ünnepelték az újévet, „a nyár végét”, és ilyenkor egyszerre hódoltak a Napisten és a Holtak Ura előtt.

 

Az idei Halloween-parti nálunk nagyon jól sikerült, mert a gyerekek apraja és nagyja érdekes jelmezekbe öltözve vett részt ezen az ünnepségen. Voltak boszorkányok, ijesztő zombik és psziho-babák. Mindenki nagyon jól érezte magát, így jómagam is. Sokat táncoltunk, nevettük és beszélgettünk az este 11 óráig elhúzódó bulin.

 

Őszintén remélem, hogy jövőre is megadatik a lehetőség a Halloween-parti megrendezésére, és végül szeretném megköszönni a magam és az ünnepségen résztvevő gyerekek nevében is Crepelca-Kovacs Beatrixnak a támogatását.

 <
++++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.