2022. június 30., csütörtök,  Pál
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2022. május 28., szombat
Letépte a válláról a táskát
Az őrizetbe vett nő Orosházán kirabolta a másikat – Baleset Gyomarendrődön
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Gyomaendrődön, a Fő út és a Bartók Béla utca kereszteződésében, május 27-én, 11 óra körül, személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy segédmotor-kerékpárral közlekedő nőnek és összeütköztek. A balesetben a nő könnyű sérülést szenvedett – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Nő tépte le Orosházán, a másik nő válláról a táskáját. A kép illusztráció. Forrás: Shutterstock

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök május 27-én, 7.15 óra körül, Szarvason, a Deák Ferenc utcában. Egy tehergépkocsi vezetőjénél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. A szarvasi férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra. További két légalkohol-mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, a rendőrjárőrök elvették az 42 éves férfi jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság május 27-én, szabálysértési őrizetbe vett egy dobozi férfit. A 33 éves férfi személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincs jogosítványa. A rendőrkapitányság munkatársai engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

Az Orosházi Rendőrkapitányság május 27-én, őrizetbe vett egy 38 éves nőt, mert a gyanú szerint kirabolt másik nőt Orosházán. Letépte a válláról a táskáját, átkutatta, majd készpénzt vett ki belőle. A bántalmazott nő könnyű sérülést szenvedett.

 

 

Kép: Nő tépte le Orosházán, a másik nő válláról a táskáját. A kép illusztráció. Forrás: Shutterstock

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.