2022. június 30., csütörtök,  Pál
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2022. május 28., szombat
Az utas sérült meg súlyosan
Befejezett rendőrségi vizsgálat: Nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett az autós
Szerző: Sz. M.
Nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett a férfi, lesodródott az útról, Békés megyében. A vele utazó nő súlyos sérülést szenvedett. Szakadó esőben tért le az útról egy személygépkocsi április 22-én, 19 óra körül, Békés megyében, a 47-es főút Békéscsaba és Csorvás közötti szakaszán. Az autót egy férfi vezette, élettársa ült mellette. A vizes úton a kocsi megcsúszott, jelzőtáblának, majd egy árokátjáró beton szegélyének ütközött. A férfi a gyanú szerint nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett, könnyű, míg utasa súlyos sérülést szenvedett – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Békés megyében, a Békéscsaba és Csorvás közötti útszakaszon, a vizes úton megcsúszott az autós. Kép: Police.hu

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei a közúti baleset gondatlan okozása miatt indított büntetőeljárás vizsgálati szakaszában, az ügy iratait továbbította az ügyészségnek.

 

A rendőrség felhívja a figyelmet arra, hogy nyáron, esetenként heves záporok, zivatarok nehezíthetik a közlekedést. Alapvető, hogy a járműveken jól működjenek a világítások, az ablaktörlő és a járművezetők az útviszonyoknak, a látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek. Csökkentsék a sebességüket, ha szükséges, inkább egy pihenőhelyen álljanak meg arra az időre, míg az eső csendesedik és biztonsággal tovább mehetnek.

 

 

Kép: Békés megyében, a Békéscsaba és Csorvás közötti útszakaszon, a vizes úton megcsúszott az autós. Kép: Police.hu<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.