2022. június 30., csütörtök,  Pál
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2022. május 27., péntek
Horgászás helyett bisztrózás
Befejezett rendőrségi vizsgálat: A kevermesi férfi annyira ittasan vezetett, hogy bűncselekményt követett el
Szerző: Sz. M.
Ittasan vezetett egy férfi a Békés megyei Kevermesen. Korábban soha nem tett ilyet, a munkájához kell a jogosítvány, beteg családtagját is ő hordja orvoshoz. Erre most mégsem gondolt, mielőtt a bűncselekményt elkövette. Italozott, majd autóval ment haza helyi bisztróból a férfi április 17-én, délelőtt, Kevermesen. A férfi nem lakott messze, rövid utat tett meg, azonban a légalkohol-mérés eredménye szerint annyira ittas volt, hogy bűncselekményt követett el.

A kevermesi férfi rokonával italozott a helyi bisztróban, innen autójával indult haza. A kép illusztráció. Forrás: Pixabay

 

A férfi kihallgatásán elmondta, hogy aznap reggel horgászni volt, de nem sok időt töltött a tónál, a viharos szél miatt hamar haza indult. A bisztrónál megállt, hogy kávét igyon. Ott találkozott rokonával, italoztak, a férfi tömény szeszes italt is fogyasztott. A férfi beismerte, hibázott, nem vezethetett volna ittasan. Azzal védekezett, hogy még soha nem tett ilyet, a jogosítványa kell a munkájához és egy családtagját is ő hordja orvoshoz. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a nyomozás iratait elküldte az ügyészségnek.

 

A rendőrség ismételten kéri a járművezetőket, hogy mérlegeljék, mi történhet. Számoljanak a jogkövetkezményekkel, köztük a járművezetéstől eltiltással, és gondoljanak arra is, hogy balesetet is okozhatnak – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Kép: A kevermesi férfi rokonával italozott a helyi bisztróban, innen autójával indult haza. A kép illusztráció. Forrás: Pixabay<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.