2022. július 1., péntek,  Tihamér és Annamária
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2022. május 21., szombat
Elmulasztották az elsőbbségadást
Békéscsaba külterületén, a mulasztó autóst súlyos, életveszélyes sérüléssel szállították kórházba – A gyulai börtönbe vitték a lőkösházi férfit – Eltiltás alatt vezettek ketten is, Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, május 19-én, három, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, mindhárom ütközés elsőbbségadás elmulasztása miatt történt – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság. Békéscsabán, a Bajza utca és a Gyulai út kereszteződésében, 7 óra után néhány perccel, balra kanyarodó személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy másik autónak és összeütköztek. A balesetben a vétlen autós sérült meg, állapota az elsődleges információk alapján nem súlyos.

Békéscsaba külterületén, bekötőútra akart kanyarodni az autós, aki nem engedte el a szemből jövőt. Az ütközés következtében a járművek álló autómentőnek csapódtak. Kép: Police.hu

 

Békéscsaba külterületén, a Dobozi úton, 11.45 óra körül, egy személygépkocsi vezetője le akart kanyarodni bekötőútra, de a manőver megkezdése előtt nem engedte el a neki szemből érkező autót. Összeütköztek, a járművek nekicsapódtak egy álló autómentő teherautónak. Az elsőbbségadást elmulasztó autóst súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba, a másik kocsi vezetője könnyű sérülést szenvedett.

 

 Békéscsaba külterületén, a szabálytalan autóst súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba. Kép: Police.hu

 

A harmadik baleset 16 óra előtt néhány perccel történt Békéscsabán, a Szabolcs utca és a Szarvasi út kereszteződésében. Szintén az elsőbbségi szabályok megsértése miatt két személygépkocsi ütközött össze, az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült.

 

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei május 19-én, elfogtak egy lőkösházi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja ittas járművezetés és lopás vétségek elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A 36 éves férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 

Békés megyében május 19-én, két férfit állítottak elő a rendőrök, mert annak ellenére vezettek személygépkocsit, hogy korábban a bíróság eltiltotta őket a járművezetéstől. Egyiküket Békéscsabán, a másik férfit Nagykamaráson ellenőrizték. Mindkettőjük ellen büntetőeljárás indult.

 

 

Kép1: Békéscsaba külterületén, bekötőútra akart kanyarodni az autós, aki nem engedte el a szemből jövőt. Az ütközés következtében a járművek álló autómentőnek csapódtak. Kép: Police.hu

 

Kép2: Békéscsaba külterületén, a szabálytalan autóst súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba. Kép: Police.hu

 <
++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.