2022. július 1., péntek,  Tihamér és Annamária
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2022. május 20., péntek
Őz ugrott hajnalban az autós elé
Orosháza és Kardoskút között, a vad elkerülésére árokba hajtott – Orosházán, a teherautós nem adta meg az elsőbbséget a motorosnak, Szarvason az autós a kerékpárosnak – Őrizetbe vették a medgyesegyházi férfit – Börtönbe vitték a lőkösházi férfit
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Orosházán, a Csengeri utcából, május 18-án, 10 óra körül, tehergépkocsi kanyarodott ki a Vásárhelyi útra, de a jármű sofőrje nem adott elsőbbséget egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfinak. A motoros, hogy elkerülje az ütközést, hirtelen fékezett, eközben elvesztette az egyensúlyát, elesett, és könnyű sérülést szenvedett. A tehergépkocsi vezetője észlelte, hogy baleset történt, de elhajtott. Később visszament a helyszínre, a rendőrök előállították és segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Csütörtökön, hajnalban, őz ugrott az autós elé, aki jobbra kormányzott és árokba hajtott. A kép illusztráció. Forrás: Pixabay

 

Szarvason, a Szabadság úton, május 18-án, 14 óra körül, parkolóba bekanyarodó személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak és elütötte. A nő súlyosan megsérült.

 

Az Orosháza és Kardoskút közötti úton, május 19-én, 4 óra körül, őz ugrott ki egy személygépkocsi elé. A jármű vezetője, hogy elkerülje az ütközést a vaddal, jobbra kormányozta a kocsit és az út melletti árokba hajtott. Az autó három utasa könnyebben megsérült.

 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság május 18-án, szabálysértési őrizetbe vett egy medgyesegyházi férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincs jogosítványa. Az autó nem az övé, a tulajdonos engedélye nélkül hajtott el vele. Az engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják. A jármű önkényes elvétele miatt büntetőeljárás indult ellene.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei május 18-án, elfogtak egy lőkösházi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék elfogatóparancsot adott ki. Korábban, a Battonyai Járásbíróság lopás miatt közérdekű munkára ítélte, majd a le nem dolgozott órákat fogházbüntetésre változtatta át.  A férfinak meg nem fizetett bírságai is voltak, amelyeket szintén elzárásra változtatott át a bíróság. A rendőrök a 31 éves férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 

 

Kép: Csütörtökön, hajnalban, őz ugrott az autós elé, aki jobbra kormányzott és árokba hajtott. A kép illusztráció. Forrás: Pixabay

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.