2022. május 29., vasárnap,  Magdolna
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2022. január 22., szombat
Több százezer a kerékpár kosarából
Békésen, akkor lépett ki a bankból a pénzt felvevő férfi - Mezőkovácsházán, lakatlan ház udvaráról lopott két nő - Őrizetbe vették a békési férfit
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, több százezer forintot vett el egy férfi az idős embertől, január 20-án, 11.45 óra körül, Békésen, a Széchenyi téren. Az idős férfi éppen akkor vette fel a bankban a nagy összeget, amikor kiment az utcára, az idegen leszólította és kivette a kerékpárja kosarából, a szatyorból, a pénzt. A rendőrök rövid idő alatt azonosították és elfogták a kifosztás bűntett elkövetésével gyanúsítható 39 éves, gyomaendrődi férfit, akit előállítottak, majd őrizetbe vettek. A pénzt szinte hiánytalanul megtalálták nála a rendőrök, lefoglalták, így az idős férfi visszakaphatja - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A kép illusztráció. Forrás: Police.hu

 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított két nő ellen, mert január 18-án, szerszámokat és más tárgyakat loptak egy lakatlan ház udvaráról, Mezőkovácsházán. A rendőrségre január 20-án érkezett a bejelentés, a rendőrök két órán belül azonosították és előállították a nőket. Az ellopott holmi egy részét megtalálták náluk, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei január 20-án, elfogtak egy békési férfit, akit a Pesti Központi Kerületi Bíróság garázdaság, a Győri Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása miatt keresett. A 40 éves férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

 

 

Kép: A kép illusztráció. Forrás: Police.hu<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.