2022. január 26., szerda,  Vanda és Paula
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2021. december 04., szombat
Éjjeli tyúktolvaj Kétegyházán
A tettes a kerítésen át mászott be az udvarra - Balesetek Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, december 2-án, Kötegyánban, a Keményfoki úton, 9.30 óra körül, elesett és könnyű sérülést szenvedett egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő nő. Mezőkovácsházán, az Alkotmány utcában, 18.30 óra körül, személygépkocsi segédmotor-kerékpárossal ütközött. Az autó az úttest szélén állt és a vezetője úgy indult el, hogy nem adott elsőbbséget a mögötte érkező motorosnak. A balesetben a motort vezető férfi megsérült, állapota nem súlyos. Kétegyházán, valaki bemászott egy ház udvarára. Két tyúkot akart elvinni, de a tulajdonos felfigyelt a mozgásra, megzavarta az idegent, aki elmenekült. A rendőrök azonban hamar elfogták - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A kétegyházi férfi két tyúkot rakott a zsákba, de otthagyta, mert a házigazda megzavarta. A kép illusztráció. Forrás: Pixabay

 

Kétegyházáról, december 2-án, 21.15 óra körül, bejelentette egy nő, hogy valaki a kerítésen át bemászott az udvarukra és el akart lopni két tyúkot. Zsákba rakta a szárnyasokat, de miután a nő és párja felfigyeltek a zajra, majd a férfi fejlámpával kiment körülnézni az udvarra, az idegen elmenekült, úgy, hogy a zsákot otthagyta. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei néhány óra alatt kiderítették, hogy ki követhette el a bűncselekményt. A 36 éves, kétegyházi férfit előállították és büntetőeljárást indítottak ellene.

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök december 2-án, 9 óra előtt néhány perccel Békéscsabán, a Berényi úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszondás ellenőrzéskor felmerült a gyanú, hogy ittasan vezetett. A rendőrök előállították, majd miután még két mérés eredménye lett pozitív, elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető-feljelentést tettek ellene.

 

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei december 2-án, elfogtak egy Nógrád megyei, etesi férfit, aki ellen a Balassagyarmati Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert nem kezdte meg önként a fogház-büntetése letöltését. A 45 éves férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 

 

Kép: A kétegyházi férfi két tyúkot rakott a zsákba, de otthagyta, mert a házigazda megzavarta. A kép illusztráció. Forrás: Pixabay

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.