2022. január 26., szerda,  Vanda és Paula
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2021. december 03., péntek
Őrizetben kábítószergyanú miatt
A kondorosi férfi békéscsabai lakásában és üzletében porokat, tablettákat, ampullákat találtak a rendőrök
Szerző: Sz. M.
Külföldről rendelt kábítószer gyanúját keltő anyagokat egy Békés megyei, kondorosi férfi. A békéscsabai bérelt lakásában és üzletében a rendőrök kutatást tartottak. A porokat, tablettákat, ampullákat lefoglalták, a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt őrizetbe vették – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kábítószergyanús anyagokat és pénzt találtak a rendőrök a kondorosi férfi bérelt, békéscsabai lakásában és üzletében. Kép: Police.hu

 

Összehangolt akcióban fogtak el a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói és a „Körös” Közterületi Támogató Alosztály rendőrei december elsején, Békéscsabán, egy kondorosi férfit. A férfi bérelt lakásában és az üzletében tartott kutatáskor különféle kábítószergyanús anyagokat és készpénzt találtak, amelyeket lefoglaltak a rendőrök.

 

A rendőrök porokat, tablettákat, ampullákat foglaltak le. Kép: Police.hu

 

A 32 éves férfi a gyanú szerint külföldről nagyobb mennyiségű kábítószert rendelt, hogy másoknak eladja. Ezt azonban nem tudta megtenni, mert a rendőrség kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene és őrizetbe vette.

 

 

Kép1: Kábítószergyanús anyagokat és pénzt találtak a rendőrök a kondorosi férfi bérelt, békéscsabai lakásában és üzletében. Kép: Police.hu

 

Kép2: A rendőrök porokat, tablettákat, ampullákat foglaltak le. Kép: Police.hu<
++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.