2021. február 26., péntek,  Edina
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2021. január 20., szerda
Afgánok a gyulai határnál
A román teherautóban hatan rejtőzködtek - Megütötte édesanyját a fiatal a békéscsabai lakásban
Szerző: Sz. M.
A Békés megyei határszakaszon, január 19-én, 17.30 óra és január 20-án, 5.30 óra között hat határsértőt tartóztattak fel a rendőrök. Mindannyian egy január 19-én, 22 órakor, a gyulai közúti határátkelőhelyen belépésre jelentkező, román honosságú tehergépkocsiban rejtőzködtek. A magyar és a román rendőrök együtt átvizsgálták a járművet és a rakterében megtalálták a magukat afgán állampolgárnak valló férfiakat. Egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és nem rendelkeztek a határátlépéshez szükséges okmányokkal, ezért nem folytathatták útjukat. A román hatóság eljárást indított ellenük - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kép: police.hu

 

Erőszakosan viselkedett családjával egy férfi január 18-án, 19 óra után néhány perccel Békéscsabán, társasházi lakásban. A 18 éves férfi megütötte édesanyját, majd a lépcsőházban hangoskodott, és felborított két virágcserepet. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei zaklatás gyanúja miatt büntető-feljelentést tettek ellene.

 

 

Orosházán, január 17-én, 14.30 óra körül elfogtak a rendőrök egy orosházi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 39 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrjárőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.