2021. március 2., kedd,  Lujza
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2021. január 17., vasárnap
Erőszakos férj a lakásban
A békéscsabai férfit eltiltották a feleségétől - Parfümöket akart ellopni a nádudvari nő - Baleset Csorvásnál
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Csorvás külterületén, január 15-én, 10.45 óra körül egy kisteherautó hátulról személygépkocsinak ütközött. A mentők az előbbi jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei január 16-án, 12 óra körül előállítottak egy nádudvari nőt, mert békéscsabai boltból próbált lopni. A nőt több tízezer forint értékben akart parfümöket fizetés nélkül elvinni, de az üzlet biztonsági őre tetten érte és visszatartotta a rendőrjárőrök érkezéséig. A rendőrkapitányság nyomozói lopás gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a 29 éves nő ellen - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Csorvás külterületén könnyű sérülést szenvedett a kisteherautós. Kép: police.hu

 

 

Lakásukban bántalmazta feleségét egy férfi január 16-án, délután Békéscsabán. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei az erőszakosan viselkedő, 59 éves férfit előállították és ideiglenes megelőző távoltartó határozatban tiltották meg neki, hogy feleségéhez elmenjen, vele a felvegye a kapcsolatot.

 

Békéscsabán, a Mozdony utcából, január 15-én, 15 óra után néhány perccel előállítottak a rendőrök egy békéscsabai férfit, aki személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a bíróság és a rendőrség is eltiltotta a járművezetéstől. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 63 éves férfit a szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.