2018. április 24., kedd,  György
 
 
 
 

Sport

[Sport]
Képünk illusztráció! (Forrás: MavirSE)
Bravúros orosházi győzelmek követték egymást a női asztalitenisz világában – Csáki Rita–Tóth Edina 1-10-ről 12-10-re nyert meg egy fontos játszmát.
Szerző: Kiss A. János
Mintha olykor szemük lenne az orosházi lányok labdáinak... (Képünk illusztráció! Forrás: CampusGrotto)
2018. március 13., kedd
Az Országos Serdülő Csapatbajnokságon ezüstérmes lett az orosházi PET-BAU ASE csapata
A kiemelési rangsor alapján várható volt a dobogós helyezés a lányoktól, ugyanakkor rontotta az esélyeket az a tény, hogy Hudák Dorina és Balogh Ágnes Kyra az elmúlt héten lázas betegség miatt nem tudott edzeni és fizikálisan is legyengült állapotban kellett asztalhoz állniuk.
Szerző: K. A. J.
Képünk illusztráció! (Forrás: Mdsz)
2018. február 20., kedd
Karcag adott otthont a diák asztaliteniszezők országos döntőjének, melyen a PET-BAU ASE Orosháza négy versenyzője állhatott asztalhoz.
Szerző: K. A. J.
Fehér Orsolya (Képünk illusztráció! Forrás: facebook.com)
2018. február 13., kedd
Az előző évi bajnokság ezüstérmese (a postás) betegség miatt nem tudott komplett csapattal felállni a bajnoki mérkőzésen, ami eleve befolyásolta a végeredményt.
Szerző: K. A. J.
Javaslatunk, ha mélyebbre kellene ásni az okok keresésében... (Képünk illusztráció! Forrás: Monokli - Blog.hu)
2018. január 14., vasárnap
A budapesti Ormai László csarnok elfoglaltsága miatt a két csapat felcserélte a pályaválasztói jogot, így a mérkőzést Orosházán játszották le.
Szerző: K. A. J.
Képünk illusztráció! (Forrás: Shutterstock)
2018. január 09., kedd
Utánpótlás korú asztaliteniszezők Békés megyei bajnoksága
A Békés Megyei Asztalitenisz Szövetség vasárnap Orosházán rendezte meg az újonc korosztály megyei versenyét, melyen a korcsoportos favoritok (Szántosi Dávid, Molnár Levente és Hudák Dorina) nem tudtak elindulni, mivel a Magyar Nemzetközi Újonc Bajnokságon játszottak a hazai válogatott képviseletében – tudtuk meg Bogdánffy Csabától, az orosházi PET-BAU ASE szakosztályvezetőjétől.
Szerző: K. A. J.
Képünk illusztráció! (Forrás: Google Play)
2018. január 09., kedd
Bogdánffy Csaba, az orosháziak szakosztályvezetője számolt be a hétvége történéseiről. Ha három szeme lenne, akkor abból kettő sírt, egy pedig nevetett volna…
Szerző: K. A. J.
Képünk illusztráció! (Forrás: Dreamstime.com)
2018. január 05., péntek
A 2017/18-as őszi szezon értékelése a orosházi PET-BAU ASE asztaliteniszezőinél
A bajnoki szezon lezárása után döntés született arról, hogy a következő évadban is az EXTRA Ligában játszanak majd az orosházi PET-BAU ASE asztaliteniszezői. Ehhez viszont a korábbi támogatók mellett kérték az önkormányzat további arányos szerepvállalását is. A szakmai munkában továbbra is számíthattak a volt szövetségi kapitány segítségére, ugyanakkor szükségük volt még egy játékosra, akivel az alapcsapat tagjainak esetleges kiesése – például betegség, sérülés – esetén a helyettesítést az eredményesség reményében meg tudták oldani.
Szerző: K. A. J.
A verseny egyik pillanatában ifjabb Szabó Gábor (Fotó: Hajdú Kriszta)
2017. december 17., vasárnap
Magyar sikerek a budapesti Díjugrató Világkupán
Teltház előtt zajlottak a Nemzeti Lovardában a CSI**W Budapesti Díjugrató Világkupa szombati versenyszámai. A nap legeredményesebb lovasai ifjabb Szabó Gábor és ifjabb Lázár Zoltán voltak.
Szerző: K. A. J.
Képünk illusztráció! (Forrás: 123RF Stock Photos)
2017. november 15., szerda
Szegeden rendezték meg vasárnap a Dél-Alföld asztalitenisz regionális újonc bajnokságát, melyen az orosházi PET-BAU ASE versenyzői szerepeltek a legeredményesebben.
Szegeden rendezték meg vasárnap a Dél-Alföld asztalitenisz regionális újonc bajnokságát, melyen az orosházi PET-BAU ASE versenyzői szerepeltek a legeredményesebben.
Szerző: K. A. J.
< >